Veel kinderactiviteiten op het Bos en Lommerplein in mei

Hoogstins2024

Het Bos en Lommerplein staat de komende tijd bol van de gratis kinderactiviteiten. Op woensdag 8 mei en de drie zaterdagen erna zijn er allerlei leuke dingen te beleven. Van ontmoetingen met de held Sonic en de geestige zusjes Shimmer & Shine tot een ritje met een treintje, een cadeau maken voor moeder en drummen op een fitnessbal.

Meet & Greet Sonic

Op woensdag 8 mei is er een Meet & Greet met Sonic. Hij heeft felblauwe stekels, rode hardloopschoenen en is de snelste van het universum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is deze held op het Bos en Lommerplein. Kinderen kunnen een knuffel geven en met Sonic op de foto.

Cadeau knutselen voor moeder

Op zaterdag 11 mei kunnen kinderen onder begeleiding een mooi cadeau knutselen voor moeder, want op de zondag erna is het moederdag. Wat de kinderen precies gaan maken, is een verrassing. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen ze aan hun moederdagcadeau werken. 

Drummen en mee in een treintje

Op zaterdag 18 mei is er een swingende drumworkshop tussen 12.00 en 17.00 uur. DrumTastic is een drum work-out op een fitnessbal voor kinderen vanaf vier jaar onder begeleiding van professionele sportinstructeurs. Ook kunnen ze een gratis ritje maken in een nostalgisch treintje over het plein.

Meet & Greet Shimmer & Shine

Op zaterdag 25 mei is er een Meet & Greet met Shimmer & Shine. Kinderen kunnen hun wens vertellen aan de twee geestjes in opleiding met hun vliegende tapijt. De geestige vriendinnetjes Shimmer & Shine doen tussen 12.00 en 15.30 uur hun best om wensen te vervullen. 

Het volledige programma van de kinderactiviteiten op het Bos en Lommerplein staat op www.bosenlommerplein.com