Gratis sangria bij Rollende Keukens

Hoogstins2024

Het foodtruckfestival Rollende Keukens gaat vanavond van start. Vele duizenden bezoekers zullen de komende dagen naar het Westerpark komen om te eten en te drinken. De organisatie van het culinaire evenement zegt de overlast tot een minimum te beperken, en biedt omwonenden woensdagavond alvast een gratis glas sangria aan.

Het drankje kan worden afgehaald bij de Cantina Mobile nabij Pacific Parc tegen overlegging van een brief die in de buurt is bezorgd. De brief is overigens ook te vinden op de website van stadsdeel West, niet duidelijk is of een printje hiervan ook recht geeft op gratis sangria.

De organisatie belooft voldoende beveiliging en verkeersbegeleiding in te zetten. Het stadsdeel zet een extra sleepwagen in om foutparkeerders weg te halen. Als het terrein te vol wordt, zal het publiek via digitale borden en de Facebookpagina van de Rollende Keukens worden opgeroepen om die dag niet meer te komen.

Het evenement duurt de komende dagen tot elf uur ’s avonds. Omwonenden met klachten over hinder kunnen bellen naar telefoonnummer 020-4214567 van de gemeente.

DeWestkrant