Handig: met Taxi2Airport zó uit West naar Schiphol

(beeld: Schiphol Group)
Hoogstins2024

Steeds meer reizigers uit Amsterdam kiezen ervoor om de vakantie te beginnen met een taxirit richting Schiphol. Het wint aan populariteit boven andere opties zoals parkeren bij het vliegveld of gebruik maken van OV. Het reizen met de taxi heeft een aantal grote voordelen, wij zetten deze op een rijtje.

Comfortabel reizen

Het reizen met de taxi is geheel zorgeloos. Je wordt bij de voordeur (of bij je werk) opgepikt en bij het vliegveld afgezet. Het is stressloos en makkelijk omdat je niet bezig hoeft te zijn met eventuele vertragingen in het verkeer, en daarnaast hoef je ook niet je auto te parkeren bij het vliegveld (waar ook nog de nodige hoge kosten aan verbonden zijn).
Daarnaast helpt de chauffeur ook met het in- en uitladen van de koffers, wat handig kan zijn als je slecht ter been bent of als je koffers meeneemt voor het hele gezin.

Taxirit aangepast aan jouw wensen

Bij het regelen van een taxi kun je al jouw wensen doorgeven, waardoor je de taxirit helemaal kunt afstemmen. Uiteraard gaat het dan om de ophaaltijd en ophaallocatie, maar ook over extra opties. Zo kun je huisdieren meenemen, vragen om kinderzitjes en zelfs bijzondere bagage doorgeven (zoals ski’s). Een andere veel gebruikte optie is een extra ophaaladres toevoegen aan de rit, zo kan op weg naar het vliegveld nog iemand worden opgepikt van werk.

Handig: vooraf betalen
Een ander voordeel is dat je via taxiplatformen al vooraf een ritprijs kan afspreken en vooraf betaalt. Zo kun je bij het bereiken van je eindbestemming nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. De kosten zelf zijn afhankelijk van de afstand.

Zelf een taxi regelen voor de aankomende zomervakantie?

Je kunt je rit naar Schiphol zelf online boeken via taxiplatform Taxi2Airport.
Of je kunt bellen via 088 318 8331. De service van Taxi2Airport wordt beoordeeld met een 8,9 (Bron: Trustpilot).