Horeca-ondernemer gezocht voor Stenen Hoofd

De eigenaren van Paaseiland. Volg jij deze mannen op?
Hoogstins2024

Stadsdeel West zoekt een creatieve ondernemer die op het Stenen Hoofd een tijdelijke horecastand of foodtruck wil exploiteren. Van maandag 18 oktober tot en met woensdag 24 november 2021 kun je je hiervoor inschrijven. De best beoordeelde inschrijving mag de komende twee zomerseizoenen aan de slag op deze ‘rafelrand’ langs het IJ.
Bewoners van de Zeeheldenbuurt en de Westerdoksdijk gebruiken de plek om er uit te waaien en hun honden uit te laten. Daarnaast vinden er jaarlijks diverse kleinschalige en bijzondere culturele evenementen plaats, zoals het filmfestival ‘Pluk de nacht’ en jeugdtheater van De Krakeling.
De nieuwkomer krijgt de kans om twee zomerseizoenen lang op deze locatie een tijdelijke non-alcoholische horecavoorziening uit te baten. De plek is vanaf 1 april 2022 beschikbaar. Bij gezamenlijke overeenstemming is een verlenging met één seizoen eventueel mogelijk: van 1 april 2024 tot 1 oktober 2024. In 2018 kon je er pindasoep eten bij Brandend Zand. De afgelopen jaren stond Paaseiland er en serveerden Dylan en zijn partner ‘comfort food uit de Pacifische keuken’.