Jan Eef komt met quarantainebox

(beeld: eigen beeld)
Hoogstins2024

Winkeliers in de Jan Evertsenstraat hebben een zogenaamde quarantainebox samengesteld. Klanten uit de buurt krijgen een doos met producten van de winkels T’s, Cupcake Company, Delicaat en de Balkonie. Volgens de winkeliers is de omzet van de winkels drastisch teruggelopen, ondanks dat ze nog steeds open zijn. Door de uitgifte van de box, hopen ze het leed een beetje te verzachten.
In de box (te koop voor € 29,95) kunnen klanten een gezellig plantje, cupcakes, thee en een quiche verwachten. Genoeg dus om een paar dagen in quarantaine door te kunnen brengen. De box wordt voor € 2,95 ‘contactloos’ thuisbezorgd door de organisatie Support your locals, dat in de stad al diverse van deze initiatieven heeft opgezet. Zo is er ook een boodschappenbox te koop met producten van Amsterdamse producenten zoals Brandt en Levie en Lindenhoff. Groepen winkeliers kunnen dus ook een box samenstellen en aanbieden.
Een andere manier om winkeliers te helpen in deze lastige tijden, is natuurlijk zelf naar de winkels te gaan om boodschappen te doen.
De Jan Eef quarantainebox kun je hier bestellen.

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Steeds meer mensen lezen De Westkrant en dat waarderen wij enorm. De Westkrant is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Door jouw donatie kunnen wij ons werk blijven doen en iedere dag nieuws brengen uit Amsterdam-West.

Voor minimaal € 5,- kun je ons steunen, en dat is zo gebeurd.

Word supporter

DeWestkrant