Licht- en kunstinstallatie SKALAR in Gashouder

Licht- en kunstinstallatie SKALAR in de Gashouder

De licht- en kunstinstallatie SKALAR wordt vandaag voor het eerst vertoond in de Gashouder. De tentoonstelling met bewegende spiegels, lichtstralen en soundscapes was eerder te zien en te horen in Berlijn. Het gaat om een project van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray. Bezoekers mogen zo lang blijven als ze willen en kunnen staan, zitten, liggen of langzaam dansen. SKALAR is tot en met 5 februari dagelijks geopend. #westergas #skalarart #audioobscura

Posted by De Westkrant on Friday, January 10, 2020
Doneer

De licht- en kunstinstallatie SKALAR beleeft vrijdag de Nederlandse première in de Gashouder. De tentoonstelling met bewegende spiegels, lichtstralen en soundscapes was eerder te zien en te horen in Berlijn. Bezoekers mogen zo lang blijven als ze willen en kunnen staan, zitten, liggen of langzaam dansen. Het gaat om een project van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray.

SKALAR is tot en met 5 februari dagelijks geopend. Reguliere tickets kosten 15 euro. Korting voor gezinnen, kinderen, studenten, CJP en 65-plussers.