Met 40 schoolklassen uit West plasticvissen. Stem op de Plastic Whale Foundation bij West Begroot!

Foto Plastic Whale Foundation
Hoogstins2024

Vanaf 31 oktober 12.00 uur kunnen alle bewoners vanaf 12 jaar uit Amsterdam-West weer stemmen op de plannen voor West Begroot. Dit jaar heeft de Plastic Whale Foundation ook weer een plan ingediend. Deze stichting wil volgend jaar met 40 klassen (dat zijn wel 1.000 kinderen) uit West gaan plasticvissen!

Wil jij hen helpen om dit mogelijk te maken? Stem dan op hun plan als je in West woont! Bewoners ontvangen vanaf 31 oktober een unieke stemcode per post. Ga naar de website en stem op het plan van de Plastic Whale Foundation – en op de plannen van de andere te gekke initiatieven. Samen voor plasticvrij land & water!

Het plan van de Plastic Whale Foundation
De Plastic Whale Foundation ontwikkelt educatieprogramma’s over de plastic soup voor kinderen en organiseert Cleanups – zoals plasticvissen op de Amsterdamse grachten. Voor West Begroot hebben zij een plan ingediend om met 40 groepen 7 en 8 uit Amsterdam West te leren over de oplossingen voor de plastic soup en te gaan plasticvissen! Ga naar de website en stem direct op hun plan en de andere mooie plannen. Alvast bedankt!

Over West Begroot
Dit jaar zijn er 64 plannen door de haalbaarheidstoets gekomen, waaronder het plan van de Plastic Whale Foundation. Bewoners van West mogen samen bepalen hoe zij de beschikbare € 300.000 zouden besteden. Je kunt alle plannen kiezen, totdat het budget vol is. De plannen die het vaakst gekozen worden, mogen volgend jaar hun plan uitvoeren!

DeWestkrant