Ondernemer Foodhallen meest markante van Amsterdam

Foodhallen (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Tsibo Lin van de Foodhallen is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam. Hij dingt in het najaar mee naar de landelijke titel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Tsibo Lin wordt ontzettend gewaardeerd bij de standhouders van de Foodhallen, zo stelt de Amsterdamse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. “Hij heeft oog voor goede concepten en ondernemerschap. Samen met zijn compagnons stelt hij de ideale mix van standhouders samen”, zo laat de organisatie weten. 

Pim Evers, voorzitter KHN Amsterdam: “Tsibo is markant vanwege zijn inspirerende, zeer succesvolle concepten en vooral ook om het lef dat hij toont. Hij ontwikkelt vernieuwende concepten waarbij het absoluut niet vanzelfsprekend is dat er een grote stroom aan bezoekers wordt getrokken. Daarnaast weet hij de juiste mensen aan zich te binden.”

“Restaurants, de Foodhallen en boutique hotels: hij doet het allemaal”, vervolgt Evers. “Tsibo blijft zeer kritisch, maar is niet te eigenwijs om snel bij te sturen wanneer dat nodig is. Ook draait hij zijn hand niet om voor nieuwe, grote investeringen waarbij hij geregeld veel risico loopt. Het voorbeeld is toch wel de transitie van Meat West & Halte 3 naar de Kanarieclub.”

Tsibo Lin is volgens Evers een bescheiden man die liever niet in de spotlights staat. 

Tsibo Lin (Foto KHN)
DeWestkrant