Podium Horizon trakteert Westerpark op humor (en méér)

De Horizon aan de kant van het Zaandammerplein. Foto: Richard Mooyman.
Hoogstins2024

Om te vieren dat Podium Horizon in de Spaarndammerbuurt geopend is voor publiek, zijn er vanaf zondag 1 mei vier gratis toegankelijke activiteiten voor bewoners van Westerpark. Vanavond is het vanaf 21.00 uur tijd voor stand-up comedy met host Ken Parsons en ‘een fantastische line-up van vier komieken. Eerst iets eten of drinken? Vanaf 20.00 uur kun je terecht bij restaurant Hembrug en Zaandammer.
Op 3 mei is de eerste van drie culturele filmavonden voor vrouwen. De dag erna staat Drakentongetje op de agenda, ‘een hartverwarmende theatervoorstelling waarin peuters worden uitgedaagd om zelf mee op de ontdekkingsreis te gaan’. Op 6 mei is er een ontmoetingsavond van de ‘Kom Erbij Groep’ waarbij Podium Horizon wordt geïntroduceerd. Pop Koor Next Door treedt dan op en er is gratis soep en brood bij restaurant Hembrug en Zaandammer. Het volledige openingsprogramma vind je hier. Je kunt je daar ook aanmelden voor de vier events.
Eerder schreven we al dat het pand aan de Hembrugstraat moet uitgroeien tot een bruisende plek met cultuur, ontspanning en andere activiteiten voor- en door de buurt. Door dit gevarieerde openingsprogramma wordt nog duidelijker wat je van dit buurthuis kunt verwachten.