Viering 50-jarig Rembrandtpark met feest en activiteiten 

Foto Richard Mooyman
Hoogstins2024

Het Rembrandtpark bestaat 50 jaar. Vanaf woensdag 16 augustus zijn er verschillende activiteiten die worden afgesloten met een festival voor- en door omwonenden op zaterdag 9 september met kraampjes, muziek en eten. Buurtbewoners met leuke ideeën voor dit feest kunnen zich nog melden.

De aftrap van de festiviteiten is op 16 augustus met het Grachtenfestival bij bouwspeelplaats Het Landje. Het Matthias Van den Brande Trio treedt op om 17 uur. De weken erna zijn er diverse activiteiten -ook voor kinderen- waaronder een zomerfeest op Het Landje op 19 augustus, een kinderkanotocht op 23 augustus en begeleide wandelingen met als thema’s kunst en de toekomst van het park.

Wie een leuk idee heeft voor de viering, iets wil organiseren of belangstelling heeft voor een kraampje of plek op het podium op het feest op 9 september kan zich aanmelden via info@rupare.nl De organisatie is ook op zoek naar bijzondere foto’s van het park. Die kunnen voor 12 augustus naar ditzelfde mailadres worden gestuurd, met toelichting.