Villa bij Vredenhof gaat binnenkort open en heet dan Westervilla

(foto: Facebook)
Hetwarewesten

Er zit schot in de verbouwing van de villa bij begraafplaats Vredenhof. Er komt een restaurant in met zeventig zitplaatsen en een boutique hotel met zeven kamers. Naar verluidt zou het etablissement open gaan op 1 oktober. Voor het restaurantgedeelte is er een serre gebouwd en het is de bedoeling dat gasten er de hele dag terecht kunnen. Er komt ook een privéruimte voor vijftig personen en een terras aan de Haarlemmerweg. Parkeerplaats en ingang gaan de gasten delen met de begraafplaats.
De exploitatie is in handen van Kristian Komduur, die sinds 2018 het pand grootschalig aan het verbouwen is, zo schrijft Misset Horeca. De nieuwe eigenaar had voorheen Italiaanse restaurants in Hoofddorp. Het nieuwe restaurant gaat ook een Italiaanse kaart voeren. Volgens de facebookpagina van de Westervilla, is het hotel/restaurant nog op zoek naar personeel.

Vorig artikelStemrecht voor kinderen bij West Begroot
Volgend artikelDe Baarsjes Bios is terug!
Gesponsorde bijdrage
Ook een advertorial of banner op de website van De Westkrant? U bereikt een groot publiek in West en steunt zo ons buurtmedium. Mail naar mail@dewestkrant.nl of bel 06 54241212.