Woningen op tennispark Sloterplas binnenkort in de verkoop

Impressie van de nieuwe woonwijk bij de Sloterplas. (Beeld Instagram)
Hoogstins2024

Op 12 juni vindt in het Van Eesteren Museum een event plaats rond de verkoop van de eerste woningen van het project ACE Amsterdam. Dit wordt een nieuwe wijk met 565 woningen en een sportpark op het voormalige terrein van Tennispark Sloterplas in Nieuw-West. 

Projectontwikkelaar VORM start eind dit jaar met de bouw, zo staat er in een nieuwsbrief aan geïnteresseerden. De wijk bestaat straks uit zowel sociale huur, middenhuur als vrije sector huur en -koop. ACE biedt appartementen van 30 tot 90 m2, aldus VORM. Naast het wooncomplex komen tennis- en padelbanen. De gebouwen krijgen een geluidsdichte wand langs die banen. 

De gebouwen Grand Slam (171 appartementen vanaf 330.000 euro) en Slice (64 appartementen vanaf 355.000 euro en 5 maisonnettes) gaan in de verkoop. Na het verkoopevent in het Van Eesteren Museum start op 14 juni digitaal de inschrijfperiode. De eerste woningen worden opgeleverd rond de zomer van 2027, zo is de verwachting. De eerste concrete plannen voor de nieuwbouw werden in 2021 bekendgemaakt

DeWestkrant