Zorgeloos je huis verhuren

(foto: Shutterstock)
Hoogstins2024

Gegarandeerd de huur betaald krijgen, terwijl alle mogelijke problemen direct worden opgelost. Dat kan bij de nieuwe service-aanbieder Renthia, die het verhuren van je woning écht goed aanpakt. Zo verhuur je je woning zorgeloos.

 Voor wie?

Voor iedereen die zorgeloos zijn huis wil verhuren. Bijvoorbeeld om één of twee jaar naar het buitenland te gaan, of samen te gaan wonen en de vorige woning toch te behouden. Renthia staat ook klaar voor verhuurders die een tweede huis hebben als investering, bijvoorbeeld voor studerende kinderen.

 Gegarandeerd geld 

Een van de belangrijkste dingen bij het verhuren van een huis is natuurlijk dat de huur op tijd binnenkomt. Wie verhuurt via Renthia, kan daarvan op aan. Renthia betaalt elke maand de huur op een vaste datum, dus geen problemen met vertraagde betalingen van de huurder.

 Renthia blijft in beeld

Klassieke’ (verhuur)makelaars bemiddelen alleen tussen huurder en verhuurder en gaan er – na het ontvangen van de bemiddelingsfeeofwel courtage – tussenuit. Renthia blijft juist in beeld als serviceverlener. Ons doel is huiseigenaar en huurder volledig te bedienen en ontzorgen. Gedurende de hele periode houdt Renthia een vinger aan de pols.

 Vernieuwende digitale werkwijze

Alles rondom de verhuur van het huis regel je via de website. Zo is op elk tijdstip van de dag, ook na kantooruren, de verhuur te beheren.

 Betrouwbaar

Potentiële huurders worden vooraf grondig door ons gecontroleerd. Zo halen wij voor jou altijd de juiste huurders in huis.

 Extra service

Inbraak? Verwarmingsketel stuk? Een nieuwe huurder op weg helpen? Daarvoor hoef je niet zelf naar de woning te komen. Renthia biedt elke denkbare service, van bezichtigingen en incasso tot klusjesmannen en slotenmakers. Deze uitstekende dienstverleners staan altijd voor je klaar. 

 Contact

Neem een kijkje op onze website www.renthia.com, stuur een bericht naar info.nederland@renthia.com of bel ons direct op +31 6 41693906. We horen graag van je!

DeWestkrant