Agenda: Wouter Hamel in zijn achtertuin

Hoogstins2024

Lekker netwerken

Vrouwennetwerkclub Bedrijvige Vrouwen houdt vanavond in restaurant Ivo’s Kitchen aan het Witte de Withplein een netwerkproeverij: lekkere hapjes en kletsen over het werk en wie weet nog leuke contacten opdoen.  Voorafgaand aan het evenement kun je slapende ideeën tot leven wekken aan de Idétafel.

Chinees feesten

Uitgenetwerkt? Bij Edelwise in Het Sieraad kun je doorborrelen tot laat. Het thema is China en op het terras van Edel gaat de huisband spelen. Ook voor de agenda: Edelwise heeft over een maand een speciale beach-editie op het strand van Zandvoort.

Aan de Overtoom

Nog nét in West: de Overtoom. De winkels Coco-mat, Bagism en de Koffie-academie zitten daar en organiseren zondag vanaf 14.00 uur een kleinschalig buurtevent: SOS Small Overtoom. Ze beloven performances, drankjes en gezelligheid.

WestWaarts

Natúúrlijk vergeten we WestWaarts niet, het festival in het Erasmuspark. Wouter Hamel treedt er op dit weekend. Op de website van het organiserende Podium Mozaïek zegt hij:  “Ik woon al meer dan een decennium in Amsterdam-West en spelen met je bandje in je achtertuin, dat heeft wel wat.” En houd volgend weekend de zaterdagmiddag vrij voor The New Cool Collective en uiteraard meer topacts. Hier de agenda.

DeWestkrant