Bedrijf weer open op 1,5 meter? Zo investeer je in aandacht van de mensen uit de buurt

Foto Martine de Vente
Hoogstins2024

Binnenkort gaat er (weer) een versoepeling in van de coronamaatregelen. Een uitgelezen kans voor ondernemers om hun zaak of dienst onder de aandacht te brengen. Omdat wij hebben voor onze locals, hebben we daarvoor een speciaal tarief.

De afgelopen maanden waren moeilijk voor veel ondernemers in West. Horecazaken, winkels en dienstverleners in de buurt zagen hun omzet verdampen door de coronamaatregelen. Razendsnel werden bezorgservices, take out-concepten en andere slimme oplossingen bedacht. Het liet zien hoe veerkrachtig en creatief ‘onze’ ondernemers zijn.

Helpen
De coronacrisis leverde De Westkrant een stroom aan buurtnieuws op, en veel nieuwe lezers. Graag wilden we iets doen om ondernemers in West te helpen om deze lastige tijden door te komen. Zo stelden we een lijst samen van take-out adressen in West, die inmiddels 15.000 keer is geraadpleegd.

Garantie op aandacht
Onze mailbox puilt uit met persberichten over de initiatieven en handige oplossingen voor de anderhalve metersamenleving. Ook zaken en dienstverleners die nu weer opengaan, benaderen ons op deze manier. Als onafhankelijk buurtmedium beoordelen we deze persberichten op journalistieke nieuwswaardigheid. Een persbericht sturen geeft dus geen garantie op aandacht.

Gesponsorde post
Wil je zeker zijn van onze aandacht, en daarmee de aandacht van onze lezers (maandelijks tussen de 30.000 en 50.000), dan is er de mogelijkheid van een gesponsorde post. Zie dat niet als een kostenpost, maar als een investering in de heropening van je zaak of het opstarten van je service. Met De Westkrant bereik je veel betrokken bewoners van West. Potentiële klanten, die vaak op loop- of fietsafstand wonen.

Aanbieding met korting
Veel ondernemers hebben het financieel lastig, dat snappen wij heel goed. Laten we elkaar dus een beetje helpen. Voor lokale ondernemers hebben we nu een aanbieding om met flinke korting te adverteren. Op zowel de website van De Westkrant, onze social media en in onze veelgelezen nieuwsbrief. Dan ben je verzekerd van mooie aandacht in De Westkrant. Lees hier hoe dat werkt!