Als je uit eten wilt, moet je ook blijven slapen

(beeld: Hotel Not Hotel|)
Hoogstins2024

Eerder schreven we dat lege hotels in West zich tijdens de coronacrisis ook op de woningmarkt storten. Maar dat is zeker niet het enige wat ze doen om te overleven.

Conscious Hotel Westerpark & Concious Hotel The Tire Station
De hotels uit de Conscious-keten zitten op toplocaties en combineren design, creativiteit en comfort op een verantwoorde manier. Als bonus kun je ook nog eens prima eten. Check deze recensies van Bar Kantoor (Westerpark) en Moer (The Tire Station) maar eens. Op dit moment hebben deze twee hotels een wel erg verleidelijke deal voor je: voor 85 euro kun je er met z’n tweeën genieten van een driegangendiner én blijven overnachten.

Hotel not Hotel
Dit hotel in de Witte de Withstraat heeft een funky bar (Kevin Bacon Bar) en lekker Thais eten in de aanbieding. Voor 49 euro per persoon (59 euro in het weekend) kun je er aanschuiven voor een driegangendiner en vervolgens blijven slapen.

Morgan & Mees
Ook dit boutiquehotel in de Tweede Hugo de Grootstraat heeft sinds maandag een Hotel & Dine Experience. Een voorbeeld: voor een overnachting in een suite op 30 oktober zou je 130 euro per persoon moeten betalen, inclusief ontbijt en viergangendiner. Geinig: elke zaterdag en zondag is de bakkerij van Morgan & Mees open van 9.00 tot 13.00 uur.

Moxy Amsterdam
Dit Marriott-hotel in Houthaven heeft op vrijdag en zaterdag de handen ineengeslagen met het voortreffelijke fine dining-restaurant Lars. Voor 75 euro per persoon krijg je een zesgangendiner bij Lars en daarna kun je voor 55 euro slapen in een tweepersoonskamer bij de Moxy.

En dan nog dit:

Hotel Pontsteiger en Hotel De Hallen
Bij dit viersterrenhotel in de iconische Pontsteiger kun je kiezen uit verschillende ‘stayvacations’ vanaf 55 euro voor twee personen. Ga voor de meest romantische van 140 euro voor twee, zou ik zeggen. Voor dit bedrag krijg je onder meer een suite, breakfast bag, bubbels op je kamer, rozenblaadjes op je bed en aardbeienbonbons op het nachtkastje. Een vergelijkbare deal is er bij Hotel De Hallen, een ander hotel uit dezelfde keten, Vondel Hotels. Voor meer deals van deze keten, klik hier.

 

 

DeWestkrant