Buon Gusto Deli, bar e gastronomia met uitzicht op het IJ

Het terras van Buon Gusto Deli in de Houthavens
Hoogstins2024

Aan het water van de Amsterdamse Houthavens is vorig jaar september Italiaans restaurant, bar en delicatessenshop Buon Gusto Deli geopend. U kunt hier terecht voor een lunch met een heerlijk broodje, rijke salade, verse pasta, verrukkelijke pizze of culinaire antipasti hapjes. Op woensdag 28 april gaat ons prachtige terras weer open! Zittend op het trendy ingerichte grasveld en kijkend naar de bootjes op het IJ is het bij ons echt genieten.

Gratis hapje
Een uitgebreide wijnkaart maakt het menu compleet. Ook zijn er heerlijke Italiaanse frisdrankjes, verse sappen en Italiaanse bieren van de tap. De cocktailkaart op donderdag, vrijdag en zaterdagavond is een feest! Happy hour is van 16.00 tot 18.00 uur. Dan serveren wij een gratis hapje bij uw drankje.

Taart en schepijs
De lekkerste cocktail- en wijncombinaties zijn mogelijk met onze antipasti gerechten. Genieten van onze eigen melange koffie met een taartje? Kiest u uit de vitrine. Italiaans schepijs kunt u direct uit de ijsvitrine aan de bar bestellen.

Culinaire geschenken
Als u na afloop van uw bezoek leuke en lekkere culinaire geschenken mee naar huis wilt nemen, dan vind u die in onze goed gevulde kasten. Ook organiseren wij regelmatig proeverijen van wijn en spijs, kookworkshops en andere activiteiten. 

Service, kwaliteit en uitstraling staan hoog in ons vaandel. Wij heten u van harte welkom, ook voor lunch takeaways en cateringen.

Het team van BUON GUSTO
Danzigerkade 27 (Houthavens), 1013AP Amsterdam
Voor reserveringen  en bestellingen 06-30339600 (Thomas) of 06-47238516 (Ingeborg)
www.buongustodeli.nl
https://www.instagram.com/buon_gusto_deli/

DeWestkrant