Corner Bakery Nieuw-West serveert nu ook ’s avonds Freakshakes

Een Freakshake chocolade of banaan 'by night'?
Hoogstins2024

Sinds kort is Corner Bakery op het Wilhelminaplein ook ’s avonds open. Je kunt er elk weekend dineren met een maaltijdsalade en een Freakshake als dessert.

Op het Wilhelminaplein in Nieuw-West springen twee zaken er in culinair opzicht uit: Aries Noodles en Corner Bakery. Vandaag wil ik het over het laatste adres hebben. Als je er binnenloopt, kom je ogen tekort en voel je je een Alice in Wonderland. Dat komt niet alleen door het kleurrijke interieur waar more is less het motto is, maar ook door de overdadige gerechten en drankjes, waarbij vooral de Freakshakes de show stelen, zoals de lawine van roze chocolademelk, donut, slagroom en marshmallow fluff.

Hete kip
Ontbijten en brunchen kon je er al, maar sinds vorige week zijn de openingstijden verruimd en kun je er van vrijdag tot zondag ook by night terecht. Tussen 17.30 en 22.00 uur staan de koks klaar met een kipsateetje of ossenhaasspies (22,95 euro), een vega burger of schnitzel, dan wel een van de maaltijdsalades, zoals die met hete kip of gerookte zalm (18,95 euro).

Supersterren
Voor toe zijn er huisgemaakte taarten (red velvet, cheesecake) en luxe koffies (Irish Coffee, Spanish Coffee). Maar als je écht visueel bent ingesteld ga je natuurlijk voor een van de befaamde Freakshakes (aardbei, banaan, vanille, chocola). Want: deze supersterren zijn Instagram-waardig.

Enthousiaste reacties
Via social media stromen veel enthousiaste reacties binnen. “Alles is halal, ik eet daar vaker.” “OMG, zo leuk.” Sommigen vinden de prijzen wat aan de hoge kant. “Ik dacht lekker dichtbij, maar kijk die prijzen.” Een ander relativeert dat. “Ik vind de prijzen oké, vooral omdat alles omhooggaat. Pizza bij steakhouse is geen 5 euro meer, maar 10. Niet zeuren.’ Een enkeling mist de cocktails. Volgens Corner Bakery komen die zodra er een bartender is.

 

DeWestkrant