De ‘Flirthallen’ maken zich op voor Valentijnsdag

Joanna Layla, een van de kunstenaars van 'My Valentine, aan het werk. Beeld: I love illustration Gallery.
Hoogstins2024

Op 12 en 14 februari worden de Foodhallen omgetoverd tot ‘Flirthallen’ en wordt het er ‘heter dan ooit’. Tussen het lonken door kun je je bij de expositie ‘My Valentine’ laven aan kunst.

Medewerkers van de I Love Illustration Gallery in de Hannie Dankbaarpassage in De Hallen zijn op dit moment druk bezig met voorbereidingen voor ‘My Valentine’, de groepsexpositie die op 12 februari wordt geopend en duurt tot 27 maart. Voor deze show zijn zestien hedendaagse mode-illustratoren en kunstenaars geselecteerd. Zowel gevestigde namen als nieuw talent uit binnen- en buitenland zullen er hun Valentine-kunstwerken laten zien.

Piet Paris
Tussen de Nederlandse kunstenaars zitten onder anderen Piet Paris, Roxy van Bemmel, Soraya Basiran, Mylo Freeman en Mary B. De nieuwe talenten Joanna Layla uit Londen en Annie Naranian uit Canada zullen voor het eerst hun werk in Nederland laten zien. In de opmaat naar Valentijnsdag, op 12 en 13 februari, pakt de galerie extra uit. De ruimte wordt dan ‘een plek vol liefde en kunst’.

Hulp bij geluk
12 februari is sowieso een dag om te onthouden. Op die dag (12.00-22.00 uur) en op 14 februari (18.00 -22.00) worden de Foodhallen omgetoverd tot Flirthallen. Singles, niet-singles, vrienden en (nog) niet vrienden zijn welkom. Volgens de organisatie is het na twee jaar swipen en oneindige wandeldates tijd om het lot een hand te helpen. Ze beloven dat het ‘er heter dan ooit wordt’.

Zwoele dj-tunes
Als je al een potentiële liefde op het oog hebt, kun je op 12 februari i je kans grijpen tijdens de Valentijn-pre-borrel. Ook kun je dan kans maken op een van de gratis vijfgangendiners met booze-pairing voor twee. Op Valentijnsdag zelf kun je rekenen op een dj die de hele avond ‘zwoele deuntjes’ draait, kaarslicht en ‘sexy drankjes’. Reserveren hoeft niet, toegang is de gratis.