De Hallen zijn open! Maar dan net even anders

Hoogstins2024

Tijdens je blokje om kun je weer van 12.00 tot 17.00 uur door de Passage in De Hallen lopen. Natuurlijk is het veel stiller dan normaal: de Filmhallen en de Foodhallen zijn dicht. Maar sommige winkels zijn open. En anders geniet je online lekker van het aanbod.

Foodhallen
Hoewel je momenteel niet kunt genieten van je favoriete gerecht in de Foodhallen, kun je ze wel ondersteunen in deze moeilijke tijd. Geef jezelf iets om naar uit te kijken en koop vouchers die je kunt gebruiken in de Foodhallen wanneer ze heropenen!
https://bit.ly/helpdefoodhallen

Denim City
Door de uitbraak van het coronavirus hebben ondernemers het moeilijk. Goed nieuws, je kunt ze helpen. Grote denimliefhebber? Als trouwe klant van @Denim City kun je een voucher kopen en deze in de toekomst besteden tijdens het winkelen in hun winkel!
https://bit.ly/helpdenimcity

De Hallen Kids #blijfthuis
Helaas kunnen er tot 1 juni geen Kidsmiddagen plaatsvinden in de Passage. Maar om de kids op de woensdag toch een leuke middag te bezorgen, zoals ze gewend zijn, zullen we binnenkort starten met een digitale Kidsmiddag met leuke knutselactiviteiten voor thuis, voorleestips en dansvideo’s. Ontvang je de Kidsnieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in. Zo kunnen jouw kids binnenkort genieten van onze online Kidsmiddag! https://dehallen-amsterdam.nl/agenda/online-kidsmiddag/

Recycle
Helaas kun je op dit moment geen bezoek brengen aan je fietsenmaker @Recycle!
Heb je een lekke band? In de onderstaande video legt Tom van Recycle je uit hoe je zelf je fietsband kunt plakken.
https://www.youtube.com/watch?v=XCianqOEgAc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3qK6mcglWk8QwzgTTI6AaYQcqXrHKX9fO9FJwIVbbupPBb1TYpkwjmTWw

Gathershop
Heb jij het shoppen bij The Gathershop ook zo gemist? Goed nieuws. The Gathershop is vanaf nu op vrijdag en zaterdag van 12:00 – 16:00 uur weer geopend. Happy shopping! https://www.facebook.com/gathershopnl/videos/225640031982661/

FilmHallen
Goed nieuws voor alle Cineville-pashouders. Ondanks dat je op dit moment geen bezoek kunt brengen aan de @FilmHallen, kun je via Vitamine Cineville thuis vanaf de bank genieten van een selectie gloednieuwe films. Tijd voor een avondje thuisbioscoop?
https://www.facebook.com/Filmhallen/posts/2791774160936856

Kanarie Club
Helaas zijn alle restaurants van De Hallen momenteel gesloten. Ondanks dat je op dit moment niet kunt genieten van een heerlijke maaltijd bij Kanarie Club, kun je ze helpen. Trakteer jezelf in plaats van een goede maaltijd op een voucher, die je kunt verzilveren zodra ze weer opengaan. https://bit.ly/helpkanarieclub

OBA De Hallen
Ondanks dat OBA De Hallen gesloten is, kun je online genieten van diverse mooie luisterboeken. Zo kun je vanuit je luie stoel, tijdens het poetsen of andere thuisactiviteiten naar jouw favoriete boek luisteren. Voor OBA-leden én niet OBA-leden. Bekijk het online aanbod:
bit.ly/OBA-online

Beeldend Gesproken
De galerie van Beeldend Gesproken is vanaf nu weer open op afspraak. Je kunt voor je bezoek contact opnemen via info@beeldendgesproken.nl of 020-3090390
Daarnaast deelt Beeldend Gesproken dagelijks het werk van hun artiesten op Instagram. Benieuwd naar alle kunst die ze te huur of te koop hebben? Neem een kijkje op hun Instagram-pagina. Wie weet vind je wel een prachtig kunstwerk voor in huis. https://www.instagram.com/beeldendgesproken/

The Maker Store
The Maker Store is een prachtig initiatief gestart. Samen met Ware Westen, Pakhuis de Zwijger en Stichting Urban Resort zijn zij het platform Steun de Maker begonnen.  Op de website www.steundemaker.amsterdam vind je prachtige producten van Amsterdammers. Koop iets moois voor je naasten of jezelf online. The Maker Store heeft ook haar deuren weer geopend. Di t/m zo van 12:00 – 17:00 uur én online!

De Hallen Studio’s
Vanwege de maatregelen van de overheid is het voorlopig niet mogelijk om evenementen te organiseren. De deuren van De Hallen Studio’s zijn dan ook gesloten. Klein lichtpuntje: ze verwelkomen nog wel hun tv-partners, zodat de tv-opnames doorlopen.

Café Belcampo
Verlang je ook zo naar de lekkere koffie, de geurige muntthee, de ovenverse brownies en de smakelijke broodjes van Café Belcampo? Vanaf nu kun je dagelijks van 11:00 – 16:00 uur bij Café Belcampo terecht voor Take Out. Geniet en houd 1,5m afstand natuurlijk.

Grand & Johnson
Goed nieuws voor alle interieurliefhebbers. De Showroom van Grand & Johnson is vanaf nu op afspraak weer geopend. Zo kun je toch de prachtige showroom weer bezoeken.

LaSalle
Ook de deuren van LaSalle zijn gewoon geopend. Kom langs en shop hun prachtige lentecollectie.