De Leerboom start huiswerkbegeleiding

(beeld: De Leerboom)
Hoogstins2024

Centrum voor Leerbegeleiding De Leerboom start huiswerkbegeleiding. De Leerboom, aan de Van Hallstraat 10 in Westerpark, biedt al vanaf 2018 oa bijles, remedial teaching en begeleiding executieve functies (hoe leer ik leren en studeren). Vanaf januari 2022 is hier huiswerkbegeleiding bijgekomen.
Kinderen van het voortgezet onderwijs maar ook vanaf groep 7 van de basisschool kunnen hier na schooltijd huiswerk komen maken. Tijdens het maken van het huiswerk kunnen ze begeleiding krijgen bij alle vakken. Naast de vakken (het WAT) ligt de nadruk bij De Leerboom op het (HOE) ontwikkelen van executieve functies (studievaardigheden) en het leren leren en studeren. De ondersteuning en begeleiding gebeurt in kleine groepjes (max 4 leerlingen) in een rustige omgeving.

Docent op de achtergrond

Er is een docent op de achtergrond aanwezig met wie uw zoon of dochter zijn/haar werk van school kan maken. Het kind kan indien nodig vragen stellen aan de docent. En wanneer er extra ondersteuning nodig is voor bijvoorbeeld rekenen of begrijpend lezen of middelbare schoolvakken kan uw kind ook een op een bijles krijgen.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om de huiswerkbegeleiding te combineren met naschoolse opvang. De Leerboom zit in hetzelfde pand als BSO De Waterval. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen tegen een speciaal tarief aan de slag met hun schoolwerk.

Interesse? Bel naar nummer 06-46950378, mail naar johanette@deleerboom.nl of neem een kijkje op http://www.deleerboom.nl

DeWestkrant