Deurloo Lijsten: 25 jaar ervaring in lijstenmakerij

(beeld: Katja Brokke)
Hoogstins2024

Deurloo Lijsten is een nieuwe lijstenmakerij in Amsterdam-West. Ervaren lijstenmaker Sebastiaan Deurloo opende aan de Jan van Galenstraat 151 zijn nieuwe winkel voor lijsten op maat.

Op de Jan van Galenstraat zit sinds kort lijstenmakerij Deurloo Lijsten, opgericht door de Amsterdammer Sebastiaan Deurloo (40). Als zoon van een lijstenmaker is hij opgegroeid met de geur van hout en vernis en hij heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een ervaren ambachtsman.

Foto of voetbalshirt inlijsten

Bij Deurloo Lijsten maken ze iedere lijst op maat. Er is ruime keuze aan lijsten (van handverguld tot zwartgelakt), passe-partouts en glas zodat er altijd iets passends gevonden kan worden bij het werk. En denk daarbij niet alleen aan schilderijen, posters of foto’s, maar ook aan werk van stof, geboortekaartjes, voetbalshirts of -schoenen en items als een gitaar, maskers of die veel te dure limited edition sneakers. Alle materialen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit en zuurvrij, het doel van Sebastiaan is om alle werken die hij inlijst zo goed mogelijk te conserveren.

Lijstenmakerij voor de buurt

De lijstenmaker woont sinds 2002 in De Baarsjes, dus een eigen zaak beginnen aan de Jan van Galenstraat voelt als thuiskomen. Hij richt zich dan ook niet alleen landelijk op ondernemingen, kunstenaars en creatievelingen, maar ook nadrukkelijk op buurtbewoners. Ze zijn van harte welkom om langs te komen voor een praatje, bakkie koffie of vrijblijvend advies.
Deurloo Lijsten | Jan van Galenstraat 151 | www.deurloolijsten.nl

DeWestkrant