Kom steppen, kanoën en koffiedrinken bij De Watergeus in Spaarnwoude

Recreatiecentrum De Watergeus in Spaarnwoude gaat per 1 mei open voor Take Away en kanoverhuur.
Hoogstins2024

Nog op zoek naar een idee voor de meivakantie en daarna? De Watergeus in Spaarnwoude gaat weer open voor koffie met lekkers. Vanaf 1 mei kunnen kinderen spelen in de speeltuin en is er weer verhuur van kano’s, fietsen en steps.

Net als alle andere horeca, moest buitensportbedrijf De Watergeus in recreatiegebied Spaarnwoude dicht vanwege de Covid19-maatregelen van de overheid. Maar vanaf vrijdag 1 mei kan er rond- en in het meertje veilig worden gespeeld en gevaren. De Watergeus heeft een speeltuin en verhuurt kano’s, fietsen en steps aan bezoekers. En het restaurant zelf is geopend voor take away koffie, taart of iets anders lekkers van de nieuwe kaart.

Recreëren op 1,5 meter

Natuurlijk houdt De Watergeus zich aan de corona-maatregelen. Zo worden alleen eenpersoons kano’s verhuurd en mogen consumpties niet op het terras worden genuttigd. En uiteraard moet iedereen op het terrein zich houden aan de 1,5 meter-regel.
“We missen het contact met onze trouwe bezoekers, het is helaas een wat ongewone tijd, maar ons enthousiaste team staat te popelen om weer open te gaan en de mensen te ontvangen”, zegt Theo Edam van De Watergeus.

Openingstijden

De openingstijden van De Watergeus zijn iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur, behalve op maandag. De Watergeus bevindt zich in Recreatiegebied Spaarnwoude aan de Genieweg 36, bereikbaar met bus 382 (zijkanaal B)
www.dewatergeus.nu