Gekaapt strijkt neer in de Kinkerstraat

Foto Gekaapt
Hoogstins2024

Lang was Gekaapt de ultieme pop-up store in West. Maar de rondreizende winkel gaat nu settelen, en wel in de Kinkerstraat. De concept store heeft een vaste ruimte betrokken tegenover de Hema. Gekaapt is een winkel met ruim twintig Amsterdamse interieur- en modemerken gericht op duurzaamheid.

Eind 2013 werd de winkel opgericht door drie ondernemers, die elkaar hadden leren kennen in pop-up store Jan Eef in De Baarsjes. Met een fors aantal andere jonge ondernemers besloten ze door te gaan als Gekaapt, met destijds ook al in de Kinkerstraat een eerste tijdelijk adres.

Vier jaar en zeven pop-upplekken verder zet Natali Salvaggio Gekaapt nu voort op een vast adres. Zij was al twee jaar verbonden aan Gekaapt met haar on- en offline interieurshop Hunting the Pretty.

Vegan Lane

Salvaggio belooft ’een unieke, inspirerende mix van veelal duurzame producten’ op het gebied van fashion, interieur, food en lichaamsverzorging. Nieuw is een Vegan Lane met merken en producten die passen binnen de veganistische levensstijl.