Meer nieuws met hart voor West, dankzij jullie! Dit ontvingen wij aan donaties

Het 'gat' van de Kinkerbuurt. (Foto De Westkrant)
Hoogstins2024

Betrouwbaar nieuws met hart voor de buurt. Informatie en tips over je eigen leefomgeving. Dat lees je dagelijks bij De Westkrant, hèt onafhankelijke buurtmedium voor Amsterdam-West. 

We kijken terug op een druk jaar met veel nieuws. Het aantal bezoekers verdubbelde. Zo’n 900 artikelen zetten we online -een record- en we verstuurden 51 nieuwsbrieven met het laatste nieuws uit West. Het aantal (gratis) abonnees blijft groeien: het zijn er al bijna 5000.

Donaties
Jullie doneerden in 2023 ruimhartiger dan ooit: 9387,50 euro. Hartelijk dank! Dankzij jullie kunnen we nieuws blijven brengen uit West. Het Buurtmediafonds van stadsdeel West leverde ook een broodnodige financiële bijdrage. Zo kunnen onze artikelen gratis blijven voor de lezer. Zonder betaalmuur of verplicht abonnement. 

Adverteerders
Blij zijn we met onze adverteerders en sponsoren. Ook die zorgen ervoor dat ons buurtmedium overeind kan blijven in een gure wereld met social media-giganten en mediaconcerns die vechten om aandacht en advertentiegelden. Wil je een boodschap overbrengen in Amsterdam-West? Dat kun je beter doen via De Westkrant. Zo steun je dit buurtmedium én bereik je de bewoners!

Doneren? Eenmalig of -liever nog- op regelmatige basis. Geen zorgen, dat kun je makkelijk stopzetten. Regel hier je donatie aan De Westkrant.

Adverteren? Kijk hier voor de mogelijkheden met korting voor lokale bedrijven en culturele- en maatschappelijke instellingen. Voor andere advertentiemogelijkheden klik hier.

Gratis abonnement op de nieuwsbrief? Meld je hier aan

DeWestkrant