Aan al onze lezers (en vooral onze donateurs!)

Beeld: Tim Marschall voor Unsplash.com
Hoogstins2024

Allereerst willen we alle lezers een fantastisch 2019 toewensen. Wij zijn blij met de groeiende belangstelling voor het nieuws van ons buurtmedium. Helemaal blij zijn we met onze donateurs die De Westkrant financieel steunen met maandelijkse en eenmalige bijdragen, variërend van € 5,- tot € 50,- en soms zelfs meer.

Lezers kunnen sinds eind 2017 op vrijwillige basis een (klein) bedrag doneren, zodat wij ons werk kunnen blijven doen. Over heel 2018 hebben we zo bijna 4000 euro ontvangen. Om precies te zijn: € 3968,50. We vinden het geweldig. Advertenties en gesponsorde posts zijn een andere belangrijke inkomstenbron.

Het geld hebben we met name gebruikt voor het onderhoud van de site en (bescheiden) vergoedingen voor onze betrokken medewerkers. We blijven op zoek naar nieuwe manieren om onze journalistiek over West voort te zetten. Want voor lokale journalistiek is geld nodig. Heb jij een goed idee om De Westkrant verder uit te bouwen? Mail dan naar mail@dewestkrant.nl En uiteraard blijven donaties meer dan welkom!

DeWestkrant