Eindelijk gaat Oeverzicht aan de Sloterplas open

(foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

Na vijf jaar leegstand gaat er eindelijk een horecagelegenheid open in het pand aan de Oostoever aan de Sloterplas. De versoepelingen van de coronamaatregelen op 5 juni zijn aanleiding voor restaurant Oeverzicht om de deuren te openen. Het restaurant belooft Midden-Oosterse gerechten te serveren en heeft een groot terras waar alcohol geserveerd mag worden.
Na de sluiting van Café Oostoever en een grootscheepse verbouwing, was het een komen en gaan van ondernemers die niet door de vergunningsprodure kwamen. Oostoever was een hoofdpijndossier voor stadsdeel Nieuw-West én bron van spot van sommige bewoners, zoals Hugo Hoes die voor het restaurant zelfs een parodie-account op Twitter opende en de-activeerde toen bekend werd dat er eindelijk een vergunning was verleend.
Het lukte twee ondernemers uit Rotterdam namelijk wel een vergunning voor een ‘alcoholverstrekkend horecabedrijf’ te krijgen.
Te zien aan beelden van het interieur heeft het restaurant een sjieke uitstraling. Bezoeken kan na het doen van een reservering op de website van het restaurant.

DeWestkrant