Verhalen voor kinderen van jonge storytellers

Farah Coppola en Samora de Boer. (Foto Storytelling Centre)
Hoogstins2024

“Het zijn mooie verhalen, spannende verhalen, ook zielige verhalen, maar niet té zielig”, aldus storytellers Farah en Samora. De Verhalenbende, een groep jonge storytellers uit West en Nieuw-West, komt met verhalen voor kinderen vanaf zes jaar. De voorstellingen zijn vanaf de herfstvakantie in Broedplaats de Vlugt en Maqam. 

De Verhalenbende is ontstaan vanuit Storytelling Centre in Amsterdam. De Verhalenbende bestaat uit Farah Coppola, Fouad Lakbir, Samora de Boer en Thyson Miguel. In hun voorstellingen vertellen zij een mix van volksverhalen, sprookjes en persoonlijke verhalen. 

Farah (35) en Samora (26): “De verhalen vol geuren en kleuren laten je kennismaken met landen hier ver vandaan. Ook heel leuk: kinderen mogen na elk verhaal ook zelf meedoen. Bijvoorbeeld door zelf een verhaaltje te verzinnen.” 

Farah en Samora treden op als duo met ‘Als knuffels konden praten’. Daarin nemen ze bezoekers mee in een magische wereld verteld door hun knuffels. “Het gaat over ongewone dieren, hebberige koningen en stoere meisjes.”

Kinderticket: €5,- en € 3,- (Stadspas); gratis voor ouders/begeleiders.

Meer informatie, speeldata en tickets: verhalenbende.nl
Cultuurhuis de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125
Maqam, Jan van Schaffelaarplantsoen 2