Werken bij de leukste kinderopvang in Amsterdam-West? Maak kennis met Akros!

Kinderdagverblijf Sneeuwbes (foto: Akros)
Hoogstins2024

Heb jij een passie voor je vak en een groot hart voor kinderen? Kom dan op woensdag 26 oktober naar de open avond van Akros om kennis te maken met de leukste maatschappelijke kinderopvangorganisatie van de stad.

Bij Akros zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker. Diploma al op zak? Je kunt dan meteen starten op een van onze kinderdagverblijven, voorscholen of BSO’s. Nog in opleiding? Wat dacht je ervan om stage te komen lopen? Heb je een HBO-diploma in de richting van pedagogiek, sport, techniek of een creatief beroep? 
Dan is het mogelijk om je talenten te delen op een van onze kleurrijke BSO’s!

BSO Joop Westerweel (foto: Akros)

Maatschappelijke kinderopvang
Akros biedt maatschappelijke kinderopvang. Elk kind is welkom en wordt gezien. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Iedereen is uniek en brengt zijn of haar eigen kwaliteiten in. En dat voel je op onze locaties.

“Akros geeft iedereen een kans en het is ontzettend leuk dat we zoveel medewerkers uit verschillende culturen hebben.”

“Het voelt als tweede thuis.”

“Er was gelijk al een klik, maar toen ik de binnen- en buitenruimtes zag was ik verkocht!

Kinderdagverblijf Sneeuwbes (foto: Akros)

Open avond op woensdag 26 oktober
Nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 26 oktober (18.00 tot 20.00 uur) langs bij kinderdagverblijf Pionier in Amsterdam-West. Maak vrijblijvend kennis met misschien wel je nieuwe collega’s. Onze pedagogisch medewerkers vertellen je alles over wat werken bij Akros zo leuk maakt, en hoe je bij ons op persoonlijk en professioneel vlak kunt groeien. Locatiemanager Fadoua geeft je graag een rondleiding. Je kunt haar alles vragen over onze pedagogische visie, waarom we doen wat we doen en hoe we ons laten inspireren. Het wordt een gezellige avond met natuurlijk wat lekkere hapjes en drankjes. Last but not least: neem je cv mee. Onze recruiter Kim kijkt samen met jou naar wat aansluit jouw wensen. Is er een klik, dan maakt ze ter plekke een vervolgafspraak met een van onze leuke locatiemanagers.

Info en aanmelden
Ben je erbij? Meld je dan uiterlijk 25 oktober aan via hr@akros-amsterdam.nl. Vermeld je voornaam, achternaam en telefoonnummer. Nog vragen? Mail ze naar hetzelfde adres. We zien je graag op 26 oktober!

In het kort
Open avond: werken in de kinderopvang
Woensdag 26 oktober
Van 18.00-20.00 uur
Kinderdagverblijf Pionier
Admiralengracht 301
1056 EB Amsterdam
020-26 10 500
www.akros-amsterdam.nl

Afbeelding met tekst, illustratie Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

DeWestkrant