Yoga doe je natuurlijk gewoon lekker buiten

(foto: Carmen Guda)
Hoogstins2024

Yoga in de buitenlucht is hot. Althans, zolang de zon schijnt natuurlijk. Op steeds meer plekken in de stad kun je je mat uitrollen voor een lekker lesje outdooryoga. In West zijn er tot nu toe vier plekken te vinden waar je kunt buitenyoga’en.

Hot Flow Yoga in Westerpark . Achter Yoga Fest Studio naast het water bij de opvallende Hot Flow-vlag meedoen met een lekker buitenlesje.
Je betaalt óf contant 5 euro óf je schrijft je in via OneFit (als je lid bent). Of het er op de mat net zo warm is als tijdens de lessen in de studio’s van Hot Flow Yoga , dat hangt natuurlijk een béétje van het weer af.

Wat en hoe?

 

Krish Yoga in Sloterpark. Het Sloterpark wordt langzaam maar zeker ontdekt door de West-Amsterdammer. De Sloterplas heeft inmiddels een echt stadsstrand. En bij een hip park hoort yoga.

Krish Yoga organiseert elke zaterdagmiddag een hardloop-yogales. Start is aan de noord-oostkant van de Sloterplas, bij de  rotonde op de hoek van Oostover/Noordzijde. Je betaalt op donatiebasis.

Wat en hoe?

  • Zaterdag 15.30 – 17.00
  • 08 april – 30 september
  • 15:30 verzamelen, 15:30-15:35 warming-up, 15:35-16:15 hardlopen, 16:15-17:00 yogales bij het water.
  • Bij slecht weer, check de Facebook-pagina.
  • https://www.buiten-yoga.nl/classes/38

Tula Yoga in Westerpark is een kleine, knusse yogastudio in de Houtrijkstraat achter het Westerpark. Vanaf hier vertrekt elke (zomerse) zondag een schare kinderen en ouders, voor de kinderyoga.  De lessen zijn gratis, de laatste les is dit weekend!

Wat en hoe:

Absolute Yoga in Vondelpark. Officieel niet meer Amsterdam-West maar hé, het Vondelpark is van iedereen. En ook geinig: deze les is gratis.  De docenten komen van Absolute Yoga op de Overtoom. Verzamelen naast de grote speelplaats.

Wat en hoe:

 

DeWestkrant