Yumler na half jaar alweer dicht en wordt filiaal TonTon-club

Hoogstins2024

‘Yumler is hip en wordt vast happening’, schreef onze culinair recensent Patricia Jacob een half jaar geleden na een presentatie van het nieuwe ‘food-concept’ waarvoor bijna heel foodbloggend Nederland was opgetrommeld. De verwachtingen waren dus hooggespannen. Die zijn niet uitgekomen. Yumler aan de Jan Evertenstraat is na een half jaar alweer gesloten.

Er komt een airhockey-hal in het pand, van de eigenaren van de TonTon-club, de arcadehal annex bar op het Westergasterrein. De naam: Puck. Een horeca-vergunning is inmiddels aangevraagd. De club gaat naar verluidt in november open.

“Helaas zijn wij er met het huidige delivery model niet uitgekomen om, zoals het heet, een goed business model op te zetten”, zo staat op de facebookpagina van Yumler. Voor € 8,50 kon je er een maaltijd ter plekke opeten, of laten bezorgen per bakfiets. De canteen, zoals Yumler zichzelf noemde, mikte onder meer op de young professionals die zich in Nieuw-West zouden gaan vestigen. Onder andere in de nieuwbouw tegenover het OLVG West.