Two Chefs Brewing in panden Razmataz

Foto Richard Mooyman
Hoogstins2024

Razmataz op het Hugo de Grootplein sluit de deuren. De vijf panden worden door de eigenaren van brouwerij Two Chefs Brewing verbouwd tot de Two Chefs Bar, met meer nadruk op speciale bieren.

Elf jaar lang was Razmataz een bekende plek om te lunchen, dineren, een kop koffie te drinken en te borrelen. Eigenaresse Iris Molkenboer kondigde recentelijk aan dat 28 februari de laatste dag is dat Razmataz op volle toeren draait. 

“We hebben de perfecte partij gevonden die Razmataz van mij gaat overnemen”, schrijft ze op Facebook. “Ik geef met alle liefde het stokje over aan de Two Chefs Brewing.” Zelf gaat Molkenboer op zoek naar ‘nieuwe avonturen’.

De nieuwe uitbaters Martijn Disseldorp en Sanne Slijper willen in april de deuren van de Two Chefs Bar openen. Gasten kunnen behalve voor een uitgebreide keuze aan bier terecht voor ontbijt, koffie, lunch en diner. 

Two Chefs Brewing startte in 2012. De brouwerij is nu gevestigd aan de Moezelhavenweg in het Westelijk Havengebied. In 2016 kondigden Disseldorp en Slijper al aan dat zij op zoek gingen naar een plek voor een proeflokaal in West. Die hebben zij dus gevonden op het Hugo de Grootplein.

DeWestkrant