Hoe overleef ik De Rollende Keukens?

(foto: Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Heb je wel zin om te gaan, maar zie je er toch ietsiepietsie tegenop? Omdat het te druk is bijvoorbeeld? Hier tips om De Rollende Keukens op het Westergasterrein te overleven.

Meer dan honderd foodtrucks, bij wie moet ik zijn?

Support the locals! Ga in ieder geval langs bij de trucks uit West, zoals Vleesch noch Visch uit de Staatsliedenbuurt, The Dutch Weedburger en Mr. Makan. De laatste maakt volgens onze culinair medewerker Patricia Jacob -en die kan het weten- de lekkerste saté van West.  Een andere gouden tip van Patricia: Sabores de Venezuela. Ga dan vooral voor het maïsbroodje met kip en avocado. En vergeet ook de hotdogs niet van Brandt en Levi.

Poeh, ik vind het wel duur allemaal

De organisatie wil dat het festival voor iedereen toegankelijk is, dus je betaalt geen entreeprijs. Bovendien vindt niemand probleem als je je eigen fles wijn of traytje bier meeneemt.

Neem genoeg cash geld mee

Volgens de website van De Rollende Keukens kun je aan de bar niet betalen met pin. Neem dus voldoende cash mee. Je kunt wel cash trekken bij de bars, maar dat kost € 1,- extra aan transactiekosten.

Dat waren lekkere voorgerechtjes. Kan ik in de buurt nog naar een echt restaurant?

Er zijn genoeg leuke tenten in de buurt, waar je wel kunt zitten. Op kruipafstand vind je Viscafé De Gouden Hoek (Van Limburg Stirumplein), Primi (Van der Hoopstraat) of De Prael op de Spaarndammerdijk.

Ik woon in de buurt, wat moet ik doen als ik er last van heb?

De keukens openen tot en met zondag om 13.00 uur en sluiten om 23.00 uur. Mocht je last hebben van het evenement, dan worden buurtbewoners verzocht te bellen met 020-4214567, of een mail te sturen naar info@rollendekeukens.nl

 

 

 

 

DeWestkrant